Foodborne Disease Handbook, Second Edition

Volume I: Bacterial Pathogens
Autor: Y. H. Hui
CHF 390.00
ISBN: 978-1-315-89298-6
Einband: Fester Einband
Verfügbarkeit: Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
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Contains new chapters on the role of U. S. poison centers in bacterial exposures; bacteria biota in foods; salmonellosis in animals; human salmonellosis; vibro cholerae; vibrio vulnificus; and more.
Contains new chapters on the role of U. S. poison centers in bacterial exposures; bacteria biota in foods; salmonellosis in animals; human salmonellosis; vibro cholerae; vibrio vulnificus; and more.
Autor Y. H. Hui
Verlag Taylor and Francis
Einband Fester Einband
Erscheinungsjahr 2018
Seitenangabe 702 S.
Ausgabekennzeichen Englisch
Abbildungen Farb., s/w. Abb.
Masse H25.4 cm x B17.8 cm 453 g
Coverlag CRC Press (Imprint/Brand)
Auflage 2. A.

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