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Foodborne Disease Handbook, Second Edition
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Foodborne Disease Handbook, Second Edition
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Volume I: Bacterial Pathogens
Autor: Y. H. Hui
CHF 390.00
ISBN:
978-1-315-89298-6
Einband:
Fester Einband
Verfügbarkeit:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
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Klappentext
Contains new chapters on the role of U. S. poison centers in bacterial exposures; bacteria biota in foods; salmonellosis in animals; human salmonellosis; vibro cholerae; vibrio vulnificus; and more.
Contains new chapters on the role of U. S. poison centers in bacterial exposures; bacteria biota in foods; salmonellosis in animals; human salmonellosis; vibro cholerae; vibrio vulnificus; and more.
Autor
Y. H. Hui
Verlag
Taylor and Francis
Einband
Fester Einband
Erscheinungsjahr
2018
Seitenangabe
702 S.
Ausgabekennzeichen
Englisch
Abbildungen
Farb., s/w. Abb.
Masse
H25.4 cm x B17.8 cm 453 g
Coverlag
CRC Press (Imprint/Brand)
Auflage
2. A.
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