Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing

Autor: Prem (Hrsg.) Prakash Srivastav
CHF 70.00
ISBN: 978-1-77463-519-3
Einband: Kartonierter Einband (Kt)
Verfügbarkeit: Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
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This new volume, Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing, provides a comprehensive overview of thermal and nonthermal processing of food with new and innovative technologies.

This new volume, Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing, provides a comprehensive overview of thermal and nonthermal processing of food with new and innovative technologies.

Autor Prem (Hrsg.) Prakash Srivastav
Verlag Taylor and Francis
Einband Kartonierter Einband (Kt)
Erscheinungsjahr 2021
Seitenangabe 290 S.
Ausgabekennzeichen Englisch
Abbildungen Farb., s/w. Abb.
Masse H22.9 cm x B15.2 cm 521 g
Coverlag Apple Academic Press (Imprint/Brand)

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